• Μία συνεδρία την εβδομάδα για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε το άγχος που σχετίζεται με την εργασία σας και να επιστρέψετε στη δουλειά σας.

Η αδυναμία φυσικής παρουσίας, όποτε αυτή εκ των πραγμάτων υφίσταται, γεννάει μια διαφορετική προσέγγιση της σύγχρονης ψυχοθεραπείας. Οι συνεδρίες με την ψυχολόγο, τότε, πραγματοποιούνται με τη χρήση διάφορων εργαλείων τηλεδιάσκεψης.

Η διαδικτυακή μας συνάντηση μπορεί να γίνει με τη χρήση  διαφόρων εφαρμογών, ενδεικτικά αναφέρω το Zoom και το Skype.

Μέσω των ίδιων εργαλείων μπορεί να γίνει υποστήριξη και ζευγαριών, οικογενειών και ομάδων ατόμων, ακόμα και αν αυτά βρίσκονται σε διαφορετικές, μεταξύ τους, τοποθεσίες.

Η απουσία φυσικής παρουσίας γεννάει μια διαφορετική προσέγγιση της σύγχρονης ψυχοθεραπείας. Ίσως να σας εκπλήξει το πόσο ασφαλές και οικείο μπορεί να είναι αυτό το διαδικτυακό περιβάλλον για εσάς. Δεν μένει παρά μόνο να το δοκιμάσετε.

Χρησιμοποιώ μια ποικιλία θεραπευτικών στρατηγικών, προσαρμόζοντας τη θεραπεία στις μοναδικές σας περίπλοκες ανάγκες. Προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ψυχολόγος τόσο σε μεμονωμένα άτομα, όσο και σε ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.

Ο χώρος θεραπείας μου βρίσκεται στην Καλλονή, στο πανέμορφο νησί της Λέσβου. Δημιούργησα έναν χώρο έχοντας την πρόθεση να προσφέρω μια αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας, προωθώντας παράλληλα ευεξία και υγεία. Ένα φιλικό περιβάλλον για να ακουμπήσετε τα προβλήματα σας και να αφήσετε την ψυχή σας να αναπνεύσει.

Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν θεραπευτικές συνεδρίες σε διάφορα σημεία στη φύση, όπως δίπλα στη θάλασσα, στο δάσος ή και με περιπατητικές διαδρομές.

Η παροχή των υπηρεσιών μου, πραγματοποιείται τηρώντας όλες τις προφυλάξεις που σχετίζονται με την προστασία από την Covid-19.

Τα σεμινάρια προσφέρονται σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο διά ζώσης, όσο και διαδικτυακά. Η σχεδίαση τους βασίζεται στις ανάγκες σας και το επιλεγμένο από εσάς θέμα έτσι ώστε να να ανταποκρίνεται στους στόχους σας.

Αυτό που εσείς χρειάζεται να κάνετε, είναι να να μου κοινοποιήσετε το θέμα του σεμιναρίου και τους επιθυμητούς στόχους που θέλετε να αποκομίσετε από αυτό. Η οργάνωση του θα είναι κατάλληλα σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας και τους απαιτούμενους στόχους.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης από εμένα, για την δημιουργία και συλλογή μιας Βάσης Δεδομένων όπου θα συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από το σεμινάριο σας.

Για έναν θεραπευτή ή έναν επαγγελματία που θέλει να ξεκινήσει τη δική του θεραπευτική ομάδα ή οποιοδήποτε άλλο είδος ομάδας σε ένα μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος, προσφέρω την καθοδήγησή μου στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την εκτέλεση των ανάλογων απαιτήσεων για τη δημιουργία μιας ομάδας και λειτουργεί με επιτυχία.

Η σωστή καθοδήγηση είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για να ανακαλύψεις τον άνθρωπο που πάντα ήθελες να γίνεις. Η προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη έρχεται μέσα από απλά βήματα που θα σε βοηθήσω να κάνεις. Ένα-ένα θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Θα σε βοηθήσω να εντοπίσεις και να δημιουργήσεις στόχους και όραμα. Τόσο σε προσωπικά, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Ο κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός. Έτσι κι εγώ, ως ψυχολόγος και σύμβουλος ζωής είμαι ευέλικτη στην προσέγγιση που θα χρησιμοποιήσω μαζί σου. Μέσα από τεχνικές που έχουν ως πυρήνα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, θα σε παρακινήσω, θα σε εμπνεύσω και θα σε βοηθήσω. Να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, να διώξεις την ομίχλη από τον δρόμο σου, να βρεις τους στόχους σου και να επιτύχεις.

Και μη ξεχνάς, σε αυτό το μοναδικό μονοπάτι που θα περπατήσουμε, δεν θα είμαι απέναντί σου. Θα είμαστε μαζί και κάθε βήμα μας θα είναι θησαυρός.

Οι συνεδρίες είναι προσωπικές και γίνονται δια ζώσης, ή online. Στείλε μου μήνυμα για να ξεκινήσουμε.

Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι εύκολα προσιτή και νιώθω έτσι, γι’ αυτό μην κρατηθείτε αν δείτε ότι το σκέφτεστε υπερβολικά και κάνετε κύκλους για να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με άλλον επαγγελματία. Απλά δοκιμάστε το, τι έχετε να χάσετε; Αντίθετα, μπορεί να κερδίσετε πολλά. Ελπίζω να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα βήματα προς το καλύτερο.Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με άλλους ψυχολόγους αλλά και γενικότερα με ανθρώπους που επιθυμούν την συνένωση ιδεών και υλοποίηση έργων με στόχο την ευεξία. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου με κάποια σας ιδέα, θέμα προς συζήτηση και γενικά ότι αφορά τον χώρο της θεραπείας του ανθρώπου ως προς την εξέλιξη και βελτίωση μας.Μερικά Παραδείγματα:

 • Μία συνεδρία την εβδομάδα για να μάθετε πώς να διαχειριστείτε το άγχος που σχετίζεται με την εργασία σας και να επιστρέψετε στη δουλειά σας.
 • Θεραπευτική υποστήριξη, με την συνεργασία συναδέλφων (όπως ψυχίατρος, νευρολόγος, παθολόγος), στο πώς να ενισχύσετε, να ελαττώσετε ή και να αντικαταστήσετε την φαρμακευτική σας αγωγή με υγιεινές ρουτίνες για την βελτίωση της ψυχικής σας υγείας.
 • Μία συνεδρία δύο φορές την εβδομάδα για να καλύψετε τις δεξιότητες γονέων ή και τις δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σας, όπως με τον σύντροφό σας.
 • Ένας κύκλος 4 συνεδριών με βασικές τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης για να αδειάσετε το μυαλό σας και να έχετε καλύτερο ύπνο.
 • Ένας κύκλος 8 συνεδριών με επίκεντρο την Ενσυνειδητότητα για την ελάττωση του άγχους.
 • Ένας κύκλος 12 συνεδριών για να σας βοηθήσει να αποδεχτείτε και να εργαστείτε με τη Χρόνια Ασθένεια.
 • Ένας κύκλος 12 συνεδριών προσφέροντας θεραπεία για την υποστήριξη κρίσεων πανικού, αγοραφοβίας, γενικευμένου άγχους & διαταραχής άγχους υγείας.

 • Θεραπεία σε συνεργασία με Διαιτολόγο, εάν χρειαστεί, για την παροχή υποστήριξης για Διατροφικές Διαταραχές.

 • Θεραπεία για υποστήριξη με Τραύμα συσχετιζόμενη με βία, απώλεια, χωρισμός.

 • Εάν έχετε έντονες Φοβίες μπορώ να σας υποστηρίξω και να σας συνοδεύσω προσωπικά στο αντιληπτό επικίνδυνο περιβάλλον με στόχο την αντιμετώπιση και επίλυση του φόβου.

 • Καθοδήγηση στο μονοπάτι της Πνευματικότητας σας μέσω διαλογισμού και ασκήσεων Ενσυνειδητότητας.